NESQUIK bij het ontbijt

Bij een gezonde levensstijl hoort evenwichtige en gevarieerde voeding. Ook voor de kinderen.

Help hen om goed aan hun dag te beginnen: een drankje, fruit, een graanproduct en een melkproduct… Zoals een groot glas NESQUIK met goede vitamines en mineralen!

Met een stevig ontbijt krijgen de kinderen namelijk de nodige energie om een hele dag in vorm te zijn. Het geeft hen vitaliteit om aan de schooldag en al hun andere activiteiten te beginnen. Daarom is het ook de belangrijkste maaltijd van de dag

En dankzij een lekkere chocoladesmaak van NESQUIK  genieten ze nog meer van hun essentiële maaltijd!

Het is dus geen toeval dat NESQUIK de favoriete chocoladedrank van Belgische kinderen is.

De goede start

NESQUIK, de goede start!

Neem een element uit elke groep om een goed en evenwichtig ontbijt samen te stellen.

Een graanproduct
(liefst volkoren)


Graanproducten bevatten o.a. vitamine B en magnesium. Kies bij voorkeur voor volkorengranen, zij behouden alle nutriënten en hebben daarnaast veel smaak en textuur.

Een zuivelproduct

Melk, yoghurt en kaas zijn een bron van calcium, eiwitten en andere mineralen en vitaminen zoals B2 en B12. Voor kinderen worden 3 porties per dag aangeraden.

Fruit

Kies voor seizoensfruit of fruitsap zonder toegevoegde suiker. Het objectief voor groente en fruit is vijf porties per dag, voor kinderen mogen dit 3 porties fruit en 2 porties groente zijn.Een drank

Water, thee, kruidenthee… begin de dag goed gehydrateerd. Voor kinderen geldt een aanbeveling van 1,2 liter water per dag, dit is gemakkelijk te verdelen in 8 glazen van elk 15 cl.