NESQUIK All Natural

all natural poeder

Nesquik All Natural poeder

all natural poeder

Nesquik All Natural Ready to drink

Waarom is All Natural zo goed?

1. Natuurlijke ingrédienten
Nesquik All Natural bestaat uit slechts 5 ingrediënten: natuurlijke en duurzame cacao (UTZ gecertificeerd), ruwe rietsuiker, kaneel, natuurlijk vanille aroma, natuurlijke sojalecithine.

2. Heerlijke smaak
Nesquik All Natural blijft trouw aan de onweerstaanbare smaak van de originele Nesquik. De cacaosmaak is intenser door het gebruik van natuurlijke cacao, het lagere suikergehalte en het gebruik van ruwe rietsuikers in plaats van gewone suiker.

3. Duurzaam
Voor de papieren verpakking van de Nesquik All natural poeder worden papiervezels gebruikt afkomstig van duurzaam beheerde bossen en gecertificeerd door het Forest Stewardship Council (FSC). De Nesquik All Natural Ready to drink wordt verpakt in een recycleerbare tetra pak, mét papieren wikkel én papieren rietje. Dit als eerste speler op de markt.


NESQUIK is een heerlijk chocoladepoeder, beschikbaar in verschillende formaten.

Poudre chocolatée

NESQUIK 250g – 500g – 600g – 1kg – 1,1kg
Van NESQUIK mini tot NESQUIK Family pack, de vele formaten zijn beschikbaar om aan ieders wensen te voldoen: van een grote familie tot grootouders die hun kleinkinderen willen verwennen!

NESQUIK Extra-Choco 600g
Met een sterkere chocoladesmaak, ideaal voor de grotere kinderen van de familie!

OPTI-START-formule
Alle NESQUIK-producten zijn verrijkt met de OPTI-START-formule: een exclusieve combinatie van vitaminen en mineralen. OPI-START™ vervolledigt de voordelen van melk om de dag goed te starten. Een glas NESQUIK bevat vitamine D die mee zorgt voor sterke botten en de normale opname van de calcium in melk. Het bevat ook ijzer en zink die bijdragen tot een normale cognitieve functie.

Verse producten

Produit frais