NESQUIK ALL NATURAL®

all natural poeder

Nesquik All Natural® BIO Poeder

all natural poeder

Nesquik All Natural® Ready to drink


1. Ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong

De Nesquik All Natural® producten zijn samengesteld uit ingrediënten 100% van natuurlijke oorsprong, zonder kunstmatige kleur-, smaakstoffen of aroma’s. Hiervoor selecteren wij zorgvuldig ingrediënten die zo weinig mogelijk bewerking hebben ondergaan. Het poeder product bevat slechts 4 ingrediënten en is daarenboven nog eens bio-gecertificeerd.

2. Een heerlijke smaak

Nesquik All Natural® blijft trouw aan de onweerstaanbare smaak van de originele Nesquik®. De cacaosmaak is intenser door het gebruik van natuurlijke cacao*. De Nesquik All Natural® Ready to drink is vanaf nu ook beschikbaar in aardbeismaak!

3. Nutri-Score

De Nesquik All Natural® Ready to drink cacao mag genieten van een Nutri-Score A. De Ready to drink met aardbeismaak mag net zoals het All Natural® poeder genieten van een Nutri-Score B. De Nutri-Score wordt berekend voor de drank zoals die wordt geconsumeerd met melk.

4. Duurzaam

Voor de verpakking op basis van papier van Nesquik All Natural® Poeder worden papiervezels gebruikt, afkomstig van duurzaam beheerde bossen en gecertificeerd door het Forest Stewardship Council (FSC). De Nesquik All Natural® Ready to drink wordt verpakt in een Tetra Pak (recycleerbaar), per 3 met papieren wikkel én papieren rietje. Dit als eerste speler op de Belgische markt.


*Natuurlijke cacao is altijd intenser van smaak omdat er bij de bereiding geen alkalisatie plaatsvindt.

Nesquik® is een heerlijke poederbereiding, beschikbaar in verschillende formaten

Poudre chocolatée

Nesquik® 250 g – 500 g – 1 kg – 1,1 kg

Van Nesquik® mini tot Nesquik® family pack, de vele formaten zijn beschikbaar om aan ieders wens te voldoen: van een grote familie tot de grootouders die hun kleinkinderen willen verwennen!

Nesquik® Extra Choco 600 g

Met een sterkere chocoladesmaak, ideaal voor de grotere kinderen van de familie!


Nesquik® maakt je melk wakker met heerlijke cacao en vitamine D*, wat bijdraagt tot de instandhouding van normale botten en de normale werking van het immuunsysteem.

*Met uitzondering van het Nesquik® Extra Choco 600 g recept, dewelke niet verrijkt is met vitamine D.

Verse producten

Produit frais