NESQUIK ALL NATURAL®

all natural poeder

Nesquik All Natural® Poeder

all natural poeder

Nesquik All Natural® Ready to drink


1. Ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong

Nesquik All Natural® is samengesteld uit ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Hiervoor selecteren wij zorgvuldig ingrediënten die zo weinig mogelijk bewerking hebben ondergaan. Nesquik All Natural® bevat dus enkel ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder kunstmatige aroma’s, waaronder natuurlijke cacao om zo dicht mogelijk bij de smaak van de boon te blijven.

2. Heerlijke smaak

Nesquik All Natural® blijft trouw aan de onweerstaanbare smaak van de originele Nesquik®. De cacaosmaak is intenser door het gebruik van natuurlijke cacao en het lage suikergehalte. De Nesquik All Natural® Ready to drink mag genieten van een Nutri-Score A, het poeder van een Nutri-Score B, berekend voor de drank zoals die wordt geconsumeerd met melk.

3. Duurzaam

Voor de verpakking op basis van papier van Nesquik All Natural® Poeder worden papiervezels gebruikt, afkomstig van duurzaam beheerde bossen en gecertificeerd door het Forest Stewardship Council (FSC). De Nesquik All Natural® Ready to drink wordt verpakt in een recycleerbare Tetra Pak, met papieren wikkel én papieren rietje. Dit als eerste speler op de Belgische markt.


Nesquik® is een heerlijke poederbereiding, beschikbaar in verschillende formaten

Poudre chocolatée

Nesquik® 250 g – 500 g – 1 kg – 1,1 kg

Van Nesquik® mini tot Nesquik® family pack, de vele formaten zijn beschikbaar om aan ieders wens te voldoen: van een grote familie tot de grootouders die hun kleinkinderen willen verwennen!

Nesquik® Extra Choco 600 g

Met een sterkere chocoladesmaak, ideaal voor de grotere kinderen van de familie!


Nesquik® maakt je melk wakker met heerlijke cacao en vitamine D*, wat bijdraagt tot de instandhouding van normale botten en de normale werking van het immuunsysteem.

*Met uitzondering van het Nesquik® Extra Choco 600 g recept, dewelke niet verrijkt is met vitamine D.

Verse producten

Produit frais