Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nesquik® voedingswaarde-informatie

Image
Kies je voeding
Maak je melk wakker met de smaak van NESQUIK®
kinderen
Melk is nog nooit zo lekker geweest!

Slechts een paar koffielepels NESQUIK®-poeder voegen de unieke chocoladesmaak van NESQUIK® toe aan een glas melk, voor een heerlijke manier om te genieten van de voordelen van melk drinken. Het is mama's of papa's beste partner om kinderen aan te moedigen melk te drinken, zodat ze alle voedingsstoffen uit een glas melk krijgen die hen helpen de dag goed te beginnen.

Met NESQUIK® begint de dag goed
Placeholder child 02
Het is belangrijk een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl

Een evenwichtig ontbijt is de sleutel tot een leuke ochtend en biedt alle voedingsstoffen die kinderen nodig hebben om door te gaan tot lunchtijd. Geef uw gezin de juiste start van de dag met NESQUIK®, een geweldige partner als onderdeel van een voedzaam ontbijt.

NESQUIK® en melk zijn de perfecte partners
vitamine d
NESQUIK® bevat vitamine D wat bijdraagt tot de instandhouding van normale botten en de normale...

NESQUIK® is een goede aanvulling op een glas melk en helpt u een leuke jeugd te creëeren voor uw kinderen met lekkere voeding. De combinatie van NESQUIK® met al het goede van melk levert belangrijke voedingsstoffen waaronder calcium en vitamine D om hun vitaliteit elke dag te voeden.

Ontbijt met NESQUIK® chocomelk zorgt voor essentiële voedingsstoffen
Placeholder child 04
Melk is een makkelijke manier om goede voedingsstoffen binnen te krijgen

Een glas melk bestaat uit meer dan 85 % water, en levert zo zowel vocht als essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen B2 en B12 en calcium. Eén ding is dus zeker: melk is een goede bron van calcium en bepaalde vitaminen. Een glas melk met NESQUIK® kan hier uw partner zijn om het drinken van melk af en toe nog leuker en lekkerder te maken. Een evenwichtig ontbijt met een lekker glas NESQUIK® chocomelk levert 10 % van de dagelijkse hoeveelheid vocht die uw kind nodig heeft om te groeien en zich te ontwikkelen.