Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chocomelk en ontbijtgranen

Image
Header
Groot worden is plezant*
Kies jouw NESQUIK®

De unieke smaak van NESQUIK® is geschikt voor alle leeftijden, en nu in een groot aantal variëteiten en formaten. Van chocomelk en ontbijtgranen tot snacks en desserts, van de originele chocomaak tot een aardbeismaak, ontdek alle manieren waarop u en uw gezin kunnen genieten van Nesquik®.

Kies je voeding met plezier

NESQUIK® maakt je melk wakker met een heerlijke smaak om de dag goed te beginnen. Melk zit boordevol goede eigenschappen voor kinderen - het is bijvoorbeeld een goede bron van eiwitten en bepaalde vitaminen. Een glas melk met NESQUIK® is een bron van calcium en vitamine D. Vitamine D is een essentiële voedingsstof die bijdraagt tot de normale opname van calcium dewelke nodig is voor de instandhouding van normale botten. Wist u dat vitamine D ook bijdraagt tot de instandhouding van de goede werking van het immuunsysteem? Met NESQUIK® bent u er zeker van dat uw kinderen meer van dit goede spul binnenkrijgen.

Leuk, lekker en voedzaam - maak kennis het NESQUIK® tussendoortje!

Image

Groot worden is plezant, dus wij zijn er om u te helpen samen leuke momenten te creëren tijdens het snacken. Van een chocoladegrijns tot leuk en creatief spelen, laat de magie van NESQUIK® uw dag veranderen.

Maak deel uit van de NESQUIK®-familie.

Sluit je aan bij ons op Facebook en Instagram om te zien hoe anderen van Nesquik® genieten en deel je ideeën met de Nesquik®-gemeenschap. Ontdek leuke en smakelijke Nesquik®-recepten, evenals creatieve manieren om je Nesquik®-verpakkingen te recyclen.

*Vitamine D draagt bij aan een normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Het is belangrijk om een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben en een gezonde levensstijl.