Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ontdek de geschiedenis van Nesquik®

Image
De geschiedenis van Nesquik®
Ons verhaal
De geschiedenis van NESQUIK®

NESQUIK® zorgt al meer dan 70 jaar voor een glimlach op het gezicht, sinds de introductie in de Verenigde Staten in 1948. Met zijn iconische chocoladesmaak in combinatie met het goede van een glas melk, helpt NESQUIK® om voedingskeuzes leuk te maken voor u en uw kinderen, zodat ze elke dag op een leuke manier beginnen. Lees verder om meer te weten te komen over het NESQUIK®-verhaal.

1948
NESTLÉ® Quik, geboren in de Verenigde Staten

Het cacaopoeder van NESQUIK® werd in 1948 voor het eerst in de VS geïntroduceerd onder de naam "NESTLÉ® Quik". Het eerste instantpoeder voor chocoladedranken ter wereld! De chocodrank was een groot succes, een snelle en smakelijke toevoeging aan melk waar het hele gezin dol op was.

1950
NESQUIK® bereikt Europa

NESTLÉ® Quik werd in de jaren 1950 in Europa gelanceerd onder een nieuwe naam, NESQUIK®. De chocomelk was ook in het buitenland populair.

1958
België verwelkomt NESQUIK®

Gezien het grote succes van het product, begint NESTLÉ® het poeder overal te commercialiseren. Het merk NESQUIK® komt uiteindelijk in 1958 aan in België. Het merk won zo snel aan populariteit, waardoor het nu in meer dan 100 landen over de hele wereld wordt verkocht. NESQUIK® is nog steeds marktleider voor chocopoeders in België!

1960
Maak plaats voor Quicky

Naast de lancering van een nieuwe poeder met aardbeismaak in 1960, introduceerde NESQUIK® ook een nieuw personage: Quicky, het NESQUIK® konijn. Hij is ook de unieke ambassadeur van het merk sinds 1999. Het doel was het merk op te bouwen met een onderscheidend en vriendelijk karakter dat het geheime vriendje van een kind zou kunnen zijn.

1980-90
Meer manieren om van NESQUIK® te genieten

NESQUIK® heeft in de loop der jaren nog meer leuke en lekkere manieren gecreëerd om van NESQUIK® te genieten, van een NESQUIK® kant-en-klare drank, tot een reeks NESQUIK® ontbijtgranen die in 1999 werd gelanceerd.

2019
NESQUIK® gaat natuurlijk

In 2019 heeft NESQUIK® zijn All Natural assortiment geïntroduceerd met al het plezier en de smaak van de originele NESQUIK®, gemaakt met ingrediënten 100% van natuurlijke oorsprong. Het NESQUIK® All Natural poeder is geïntroduceerd in een nieuwe papieren verpakking en vormt zo een unieke uitbreiding van het NESQUIK® assortiment. De kant-en-klare NESQUIK® All Natural brikjes werden geïntroduceerd met een papieren rietje en papieren sleeve.

2022
Nesquik® vandaag

Vandaag de dag is NESQUIK® nog steeds een leuke en vernieuwende partner voor het hele gezin bij het ontbijt of tussendoor. Van NESQUIKpoeders tot kant-en-klare chocomelk, u kunt vele leuke recepten maken met de unieke en onmiskenbare smaak van NESQUIK®. Nu verkrijgbaar in veel verschillende variëtieten met verbeterde recepten. Wij streven ernaar de voedingswaarde van onze recepten te blijven verbeteren.

 

NESQUIK® blijft zich inzetten voor een betere toekomst voor de komende generaties, van uiterst recycleerbare verpakkingen tot meer steun voor cacaoboeren en hun gemeenschappen. Opgroeien moet leuk zijn, dus we blijven kinderen verwennen met smakelijke producten, van ontbijt tot tussendoortje.

Kies jouw NESQUIK®

De unieke smaak van NESQUIK® is geschikt voor alle leeftijden, en nu in een groot aantal variëteiten en formaten. Van ontbijt en ontbijtgranen tot snacks en desserts, van de originele chocomaak tot een aardbeismaak, ontdek alle manieren waarop u en uw gezin kunnen genieten van NESQUIK®.