Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Assortiment cacaopoeder, granen, snacks

Image
Brand-banner-belgium-website

KLASSIEK

Aan de ontbijttafel

Bij een gezonde levensstijl hoort evenwichtige en gevarieerde voeding. Ook voor kinderen. Met een stevig ontbijt krijgen kinderen namelijk de nodige energie om een hele dag in vorm te zijn. Het geeft hen vitaliteit om aan de schooldag en al hun andere activiteiten te beginnen. Het ontbijt is dan ook de belangrijkste maaltijd van de dag.

Dankzij een lekkere chocoladesmaak van NESQUIK® genieten ze nog meer! Het is dus geen toeval dat NESQUIK® de favoriete chocomelk van Belgische kinderen is. Met de unieke smaak van NESQUIK® en het goede van melk geeft u uw kinderen net dat tikje extra bij het ontbijt. Maak je ochtend leuk met NESQUIK®.

ONZE HEERLIJKE RECEPTEN

 De heerlijke smaak van NESQUIK®, op een leuke en smakelijke manier voor het ontbijt of voor smakelijke pauzes.

NESQUIK® met je NESCAFÉ® Dolce Gusto® toestel

Je favoriete Nesquik overal!

Ervaar de smaak van Nesquik® met NESCAFÉ® Dolce Gusto® !

De Nesquik® capsule kan je eenvoudig in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® machine plaatsen om te genieten van jouw favoriete chocodrank met een heerlijk schuimlaagje bovenop!

ONTBIJTGRANEN

Word wakker met de unieke chocoladesmaak van de NESQUIK® ontbijtgranen. Van het knapperige van de ontbijtgranen tot de chocoladespiraal in de melk, de NESQUIK chocolade ontbijtgranen bieden een leuke ontbijtervaring met de juiste voedingsstoffen om de dag mee te beginnen. Kies uit een reeks smakelijke NESQUIK-granen, waaronder NESQUIK® Klassiek, NESQUIK® Bio en NESQUIK® Duo. Met Nutri-Score A (NESQUIK® Klassiek & NESQUIK® BIO) of Nutri-Score B (NESQUIK® Duo).

NESQUIK® uit de koelkast

Wist je dat NESQUIK® ook verkrijgbaar is in de versafdeling? Zo niet, dan is dit het moment om ons assortiment heerlijke desserten te ontdekken, voor jong en oud en met de unieke smaak van NESQUIK® cacao.