Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Assortiment cacaopoeder, granen, snacks

Image
Nesquik_Packs

KLASSIEK

Aan de ontbijttafel

Bij een gezonde levensstijl hoort evenwichtige en gevarieerde voeding. Ook voor kinderen. Met een stevig ontbijt krijgen kinderen namelijk de nodige energie om een hele dag in vorm te zijn. Het geeft hen vitaliteit om aan de schooldag en al hun andere activiteiten te beginnen. Het ontbijt is dan ook de belangrijkste maaltijd van de dag.

Dankzij een lekkere chocoladesmaak van NESQUIK genieten ze nog meer! Het is dus geen toeval dat NESQUIK de favoriete chocomelk van Belgische kinderen is. Met de unieke smaak van NESQUIK en het goede van melk geeft u uw kinderen net dat tikje extra bij het ontbijt. Maak je ochtend leuk met NESQUIK.

NESQUIK met je NESCAFÉ® Dolce Gusto® toestel

Je favoriete Nesquik overal!

Ervaar de smaak van Nesquik met NESCAFÉ® Dolce Gusto® !

De Nesquik capsule kan je eenvoudig in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® machine plaatsen om te genieten van jouw favoriete chocodrank met een heerlijk schuimlaagje bovenop!

ONTBIJTGRANEN

Word wakker met de unieke chocoladesmaak van de NESQUIK ontbijtgranen. Van het knapperige van de ontbijtgranen tot de chocoladespiraal in de melk, de NESQUIK chocolade ontbijtgranen bieden een leuke ontbijtervaring met de juiste voedingsstoffen om de dag mee te beginnen. Kies uit een reeks smakelijke NESQUIK-granen, waaronder NESQUIK Klassiek, NESQUIK Bio en NESQUIK Duo. Met Nutri-Score A (NESQUIK Klassiek & NESQUIK BIO) of Nutri-Score B (NESQUIK Duo).

NESQUIK uit de koelkast

Wist je dat NESQUIK ook verkrijgbaar is in de versafdeling? Zo niet, dan is dit het moment om ons assortiment heerlijke desserten te ontdekken, voor jong en oud en met de unieke smaak van NESQUIK cacao.